Flipkart Loot Ping and Win Game Contets Offer, Gift Voucher, Moto Turbo - Answer 5 Simple Questions and Win Rs.100 + 5 Lucky Winner will Get Moto G Turbo Every Day
Hello friends, Flipkart is back with amazing game offer for all users. Previously Flipkart presented Big Billion Game and now they came with amazing Flipkart games. Flipkart has came with Ping & Win game. This is the best and awesome Flipkart offer in this Ping & Win game you will get Rs.100 Flipkart Gift voucher. Yes just give the answer of 5 simple questions and win Rs.100 Free Gift voucher everyday you can also get a chance to win Moto Turbo. Flipkart Ping & Win offer is only on Flipkart app. So play Ping & Win and Earn Cash Reward. The Ping and Win offer will run December 18th-20th, 10 Am - 10 PM. So hurry up and grab the amazing offer and win flipkart voucher.
How To Play Ping & Win Game, Get Free Rs.100 Flipkart Gift Voucher :-
- First download - Flipkart app
- Install and open the updated Flipkart app.
- On first home page you will see the banner "Ping & Win", click on it.
- On the next page click on Play the Game.
- Now here you will get a questions.
- Now find your answer of given question, and enter your answer on Search bar and then share it via share button in Ping.
- So answer the 5 simple questions correctly.
- First 10000 winner will get Rs.100 Gift vocuher everyday.
- Play the game and win.
Terms & Conditions :-
- Offer runs from 18th Dec-20th Dec.
- Everyday, 5 questions will be asked from users.
- First 10,000 people to answer all the 5 questions correctly will win Rs 100 flipkart voucher each and any 5 lucky people win a brand new Moto G Turbo.
- The set of questions shall be refreshed on each day during the Offer Period.
- To participate in the Offer, You have to attempt all the 5 questions and share the correct answers by sharing the correct product (using “drag and drop” feature or using “add to Ping option” to give the answer).
- You will have to attempt each question available on a particular day to move to the next question. You will get a maximum of 3 tries to answer each question before You can move to the next question.
- There may be hints available to help You answer the questions.
- Offer applicable for all new and old users of latest flipkart app.
- You can participate each day and win.
- Moto G winners will be announced by 25th December.
Feeling tough finding the answers :) - Here is 18th December 2015 Flipkart Ping & Win Questions and Answers -
DAY 1 -
Question 1 - This Hindi movie brings SRK and Kajol together on screen after many years. Share the music CD/DVD of the film
- Answer - Dilwale : 2015(Music, Audio CD) - http://dl.flipkart.com/dl/dilwale-2015/p/itmed77tn8epgnps?pid=AVMED77THFFFBEZB
Question 2 - The IITian is a best selling author, whose first book was made into a film. Share the first book written by him
- Answer - Five Point Someone: What Not To Do At IIT(Paperback) - http://dl.flipkart.com/dl/five-point-someone-not-do-iit/p/itme9yc5fzcpebtt?pid=9788129104595
Question 3 - Gandalf, Aragorn and Saruman are famous characters from this popular book series. Share the box set of the books on Ping
- Answer - The Hobbit / The Lord of the Rings (Set of 4 Books) (English)(Paperback) - http://dl.flipkart.com/dl/hobbit-lord-rings-set-4-books-english/p/itmdx9fc5xf9uef9?pid=9780007525522
Question 4 - This Android wearable watch is associated with the number 360. Share the product
- Answer - Moto 360 - http://dl.flipkart.com/dl/motorola-...watch/p/itmeae99ynxdgqhx?pid=SMWEAE98FZHSDVCM
Question 5 - This move showcases the story of Mark Zuckerberg and the digital empire he built. Share the movie DVD
- Answer - The Social Network(Movie, Blu-ray) - http://dl.flipkart.com/dl/the-social-network/p/itme8hmj59wxwarn?pid=AVMCUCZQEDH8WMSJ
Question 1 – This famous doll even has a pop song named after her. Share the doctor version of the doll.
- Answer – Barbie Doctor Big Box Set – Visit HERE
Question 2 – Neo, Trinity and Morpheus were part of this iconic film series. Share its movie DVD.
- Answer 3 – The Matrix (Making of Matrix,What is bullet time and many more)(Movie, DVD) – Visit here
Question 3, This laptop is popular among gamers. Hey! and it even has an alien connection. Share the laptop
- Answer – DELL Alienware – Visit Here
Question 4 – Shahid Kapoor and Kareena were remembered for their crackling chemistry in this Imtiaz Ali Film. Share the movie DVD
- Answer – Jab We Met(Movie, DVD) – Visit Here
Question 5 – Touted to be the fastest and most responsive Moto phone yet, this mobile phone even repels water and dust! Share the product
- Answer – Moto G Turbo – Visit Here
We will update the above question and answers for tomorrow, so check back 2moro too :)
No comments:
Post a Comment
Your Comment Will be Visible After Moderation..